thank you 4 join me :D

Thursday

handmade by my hand :D



moning guys................!! :D
pagi-pagi dah sebok update blog ek nampak beno xdo kijo aku ni hahhahha..besela opis kecik time de kije sampai xsempat makan bila xde kije sampai rasa nak kua makan xnak balik opis dah hehhee tapi bila balik umah tido bukan men awal macam orang kije separuh mati hhahah deng!pe de aku kisah janji mata aku nyaman :P  tapi lately aku tido agak lewat sebab de prepare something dah lama stop tiba-tiba rasa nak start semula hehee kebetulan my "kembar" booking tuk wedding dia so masa tuk aku buat tempahan minah cantik sorang tu waktu malam je la tu pun kadang-kadang skip hhaha *pemalas!* dia nak 30 haaaa hamek!nasib bek de sebulan lebih lagi hehhe


 ni sebahagian barang-barangnya la kan tapi xde la aku guna suma tu saja eksen hehehhe (bunga tu lum siap)


 ok yang ni cara-cara nak buat bunga tu (jahit tau kelasss mak nak!)


taraaaaaaaaaaaaa.....hasilnya siap 1 hahahhaha!!! (butang atas tu aku gam je xrajin nak jahit)
kalau korang nak order pun boleh ngeeeeeeeeeeeeeeee ehhehehhehe ;)

** p/s : inspired by kedai sus ( kalau korang nak try dia de bagi tunjuk ajarku sifu yeaaaahhhhh ) nak borong pun boleh hehhe jom ke kedai sus :)

kalau korang nak tengok yang len de aku buat pin & brooch nahhh korang klik kedai saya sila-silalah jengah kalau berminat *baru berjinak-jinak nak jual online dulu jual sendiri je*



2 comments:

Cik Rongoks said...

kedai sus tu kat kb kan ?

cik a'an thanx to readers :) said...

yup hehehe klu awk org kb blh la g :D

jom survey :D